Kao na FILMU! Srbi nisu uspeli ni da reaguju kada su im agenti uleteli u “bmw” zbog pola TONE KOKAINA (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube Guardia Civil
216

Španska policija objavila je nove detalje akcije, u kojoj je krajem oktobra u Galiciji, zaplenjeno više od pola tone kokaina i uhapšeno dvoje Srba, povezanih sa Balkanskim kartelom.

Policija je tom prilikom privela N. D. (37) i P. P. (36), a zajedno sa njima uhapšeno je i nekoliko pripadnika narko-bande “Poslastičari”, prenosi “Telegraf”.

Osumnjičeni narko-dileri raskrinkani su zahvaljujući agentu DEA (Američke agencije za borbu protiv nakrotika), koji je bio infiltriran u kriminalnu grupu.

List El Correo Gallego otkrio je kako se odvijala ova tajna operacija.

Kako navode, grupa sa Galicije stacionirala se u jednoj brvari sa plenom i ugovarala razmenu sa dva člana Balkanskog kartela. Sve vreme su ih nadzirali agenti Tima protiv organizovanog kriminala (ECO) u Galiciji i Centralne operativne jedinice (UCO) Civilne garde. Agenti su na akciju čekali nekoliko sedmica, a za to vreme su im prisluškivali telefone i pratili svaki njihov korak.

Upravo tako su i saznali o sastanku gde je trebalo da bude dogovoreno preuzimanje pošiljke kokaina.

Agenti im upali u automobil

U čitavu akciju bila je uključena i DEA, koja je imala presudnu ulogu. Izvori tvrde da je jedan tajni agent bio upoznat sa čitavom operacijom i da je “složio kockice”. Usledila je akcija, i to na kružnom toku, nedaleko od mesta gde je skrivana droga.

Naime, agenti ECO-a i UCO-a zajedno sa agentima Grupe za brzu intervenciju uleteli su u beli “bmw” u kojem su putovala dvojica državljana Srbije. Jedan nije stigao ni da reaguje na upad, dok je drugi pokušao da pruži otpor ali je odmah savladan.

Unutar brvnare, četvorica pripadnika Poslastičara mirno su, okruženi drogom, čekali Srbe. Pojedini paketi su na sebi imali grb Mančester junajteda. Bilo je spremno i šlep vozilo i automobil, u kojima su napravljene tajne pregrade za skladištenje…

Kada su agenti ušli, niko od kriminalaca nije mogao da reaguje. Operacija je bila savršena i sve je završeno u kratkom roku. Od tog trenutka svi se pitaju ko ih je izdao. I sve su oči uprte u DEA.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More