Srbin na novom zadatku: Bogdanova prva konferencija – ni reči o Milvokiju, najavio “probleme”!

Foto: YOutube/printscreen
91

Bogdan Bogdanović nedavno je postao novi član Atlante nakon što je napustio Sakramento.

Srpski košarkaš se pojavio na konferenciji za medije pred početak trening kampa i kratko prokomentarisao dolazak u novu sredinu.

Novi bek Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović govorio je za medije povodom svog prelaska u NBA franšizu iz Džordžije, objasnio je svoj status u donedavnom timu Sakramento Kingsima, a rekao i koji bivši “Jastreb” je bio oduševljen njegovim izborom.

On je odgovarao na pitanja fanova preko društvenih mreža.

“Tre Jang i ja ćemo biti problem za druge timove, biće jako teško da čuvaju nas dvojicu. Mislim da su Atlanta Hoksi savršena sredina za mene”, smatra Bogdanović.

Srpski košarkaš je upitan za stanje u Kingsima i da li je to bio razlog za odlaza, ali nije govorio o propalom trejdu u Milvoki.

“Pošto Kingsi nisu napravili nijedan značajan potez u prelaznom roku shvatio sam da je vreme da odem. Bio sam zaista uzbuđen zbog dolaska u Atlantu”, objasnio je nekadašnji član Partizana, Fenerbahčea i Sakramento Kingsa.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More