DENI AVDIJA O ZASTAVI SRBIJE: Mnogo znači tati, zaslužio je! (VIDEO)

Foto: Tanjug/ (AP Photo/Ariel Schalit
101

Momak koji ima izraelske i srpske korene izazvao je veliku pažnju medija, 30 minuta je proveo u odgovaranju na pitanja, a bilo je reči o dragocenom košarkaškom nasleđu zahvaljujući ocu Zuferu, legendi Crvene zvezde.

Na pojedina pitanja medija sa naših prostora, ali i onih koji dobro poznaju košarku u Srbiji, Avdija je odgovarao uz osmeh, piše “Nova.rs”.

“Ne govorim srpski baš tečno, na engleskom ću pričati. Moj tata je bio uz mene i učio me kako da igram, učio me je malim trukovima, ali nismo stvarno pričali mnogo o košarci. On me je odgajao kao čoveka i učio me kako da se ponašam, kako da poštujem saigrače, nije me stvarno opterećivao igrom i prisustvom na terenu. Sjajan je tata, dao mi je takmičarski duh, ali osim toga, nije bilo mnogo košarke sa njim”, rekao je Deni.

Jedno pitanje ticalo se i praćenja drugih igrača sa prostora bivše SFRJ.

“Naravno, gledaću da se sretnem sa Dončićem i Jokićem, dolazimo sa sličnih prostora, biće lepo razmeniti neka sećanja sa njima”, dodao je Avdija.

Tata je legenda Zvezde, igraćeš sa Bertansom, kog obožavaju navijači Partizana. Da li ste razgovarali?

“Nisam video Bertansa još, ali verujem da ćemo razgovarati o iskustvu u Srbiji, jedva čekam da ga upoznam. Bio sam u Srbiji mnogo puta, pola porodice mi je u Srbiji, pola u Izraelu. Tata mi je kupio zastavice i na danu drafta sam ih nosio. Predstavljam obe zemlje, to mnogo znači mom tati jer je on odrastao u Srbiji. Zaslužio je da mu se ukaže poštovanje za to”, rekao je Deni Avdija.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More