BRAVO, SRBIJO! Anika ide na lečenje, akcija probudila najbolje u ljudima!

Foto: Facebook/printscreen
49

Sredstva za lečenje dvogodišnje Anike Manić, koja boluje od retke i teške bolesti spinalne mišićne atrofije prikupljena su posle skoro tri meseca, objavljeno je na Fejsbuk stranici “Za Anikin dug i lep život”.

Anikina porodica zahvalila je svima kojih su učestovovali u akciji prikupljanja novca za najskuplji lek na svetu i državi Srbiji na podršci i organizovanju transporta do bolnice.


“Hvala građanima Srbije za svaki odvojeni trenutak, pažnju, izgovorenu reč i dinar za našu Aniku. Hvala Anikinim pomagačima iz regiona i širom sveta koji su prepoznali Anikinu borbu i pokazali da podrška ne zna za granice. Pokazali smo, svi zajedno, da dečiji život nema cenu i da ujedinjeni možemo stvoriti čuda jer u njih i verujemo”, navodi se u objavi.

Lečenje će se obaviti u Mađarskoj, umesto u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Pred Anikinom porodicom je sada priprema za putovanje na terapiju, ali Anikin tim će nastaviti da prati Anikinu priču i da vas obaveštava. Toliko je dece i odraslih kojima je potrebna pomoć, ali još više dobrih ljudi spremnih da pomognu. Ostanimo ujedinjeni i humani i nastavimo da pomažemo i drugima. Naša želja je da se sav preostali novac, akcije, licitacije i kutije preusmere na druge korisnike fondacije”, piše u objavi.

U sakupljanju se ukljućila i dijaspora, a najviše je dirnula vest da Spasije iz Amerike darovao kuću koju su brat i sestra iz Srbije prodavali na ime lečenja male Anike.

O tome više pročitajte ovde.

Upoznajte humanog Spasoja iz Minesote koji je kupio kuću za lečenje male Anike! Ima lepu poruku za devojčicu kojoj on i supruga pomažu (VIDEO)

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More