Melanija zablistala u crvenom kožnom mantilu – savršen oproštajni autfit! (FOTO)

(AP Photo/Evan Vucci)
162

Melanija Tramp odbrojava poslednje dane u ulozi prve dame SAD – a njeni autfiti su i dalje bez premca.

Melanija će nam sigurno nedostajati u modnom smislu – njene odevne kombinacije uvek su bile elegantne, skladne, često provokativne i zagonetne…, prenosi “Nova.rs”.

(AP Photo/Patrick Semansky)

Naravno, pomaže joj to što je jedna od najlepših prvih dama u istoriji SAD, ali Melanija bez sumnje ima odličan ukus kada je reč o odeći.

Izgledala je senzacionalno u crvenom kožnom kaputu britanskog dizajenera Alexander McQueen, dok je sa svojim suprugom učestvovala na mitingu u Džordžiji.

(AP Photo/Evan Vucci)

Njen kožni vatra crveni mantil je savršeno skrojen za Melanijinu figuru, a košta vrtoglavih 6.200 dolara. Ispod mantila, koji je prikazan na poslednjoj Alexandar McQueen reviji za sezonu jesen/zima u Parizu, Melanija je nosila jednostavnu, klasičnu crnu haljinu dugih rukava.

(AP Photo/Ben Gray)

Pokazala je da je pravi majstor u zaokruživanju autfita odabravši salonke svog omiljenog dizajnera cipela, čuvenog Španca Manola Blahnika. Ove cipele u smelom zebra printu bile su odličan kontrast crvenoj koži. Koštaju 875 dolara.

(AP Photo/Patrick Semansky)

Melanijin stilista Herv Pjere prethodno je otkrio da prva dama svoju odeću ne pozajmljuje od dizajnera i da svaki komad zapravo kupuje – čak i kada namerava da ga u javnosti nosi samo jednom.

(AP Photo/Evan Vuči)
Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More