Svi pričaju o ovome: Samo jedno pitanje od sinoć interesuje Subotičane

FOTO: Wikipdia
406

SUBOTICA – Dobitnu kombinaciju sa rekordnih 6,05 miliona evra, izvučenih u sinoćnjem 4. kolu igre na sreću loto, srećni dobitnik iz Subotice uplatio je u subotičkom naselju Makova sedmica, piše Blic.

Kako „Blic“ saznaje, srećna kombinacija brojeva uplaćena je u trafici u ulici Koste Trifkovića u okviru malog tržnog centra i lokalne pijace.

U obližnjoj pekari kažu da su čuli da je sinoć neverovatni dobitak pripao nekome iz Subotice, ali ne mogu ni da pretpostave ko bi to mogao biti.

„Ko god da je neka mu je sa srećom. Nadam se da je dobitnik neko kome novac zaista treba, mada ne znam nikoga kome nije potreban. Jedino sam siguran da nisam ja u pitanju, jer me sigurno ne bi sreli na ovom mestu“, kaže Subotičanin iz naselja Makova sedmica.

Trafika je već bila zatvorena sinoć kada su reporteri stigli na adresu, ali naseljem se već širi priča da je srećno mesto za igru na sreću u komšiluku.

Kombinacija koja je donela igraču neverovatan dobitak glasi: 1, 3, 7, 10, 19, 20 i 30.

Po 85.545 dinara za šest pogođenih brojeva dobilo je 48 igrača, a 2.988 dinara za peticu njih 1.374.

Početkom 2018. godine sedmica u iznosu od 300.000 evra otišla je u Rakovicu.

Izvor Infobrif/Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More