“Nastavićemo da pomažemo srpske mališane širom sveta”, Arno Gujon podelio srpskoj deci u Sloveniji udžbenike i lektire! (FOTO)

Foto: Fejsbuk Arno Gujon
262

Arno Gujon, koji je sada direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, uručio je 1.500 udžbenika i komplet lektira deci koja pohađaju srpsku dopunsku školu u Sloveniji.

Ovaj veliki Srbin u duši objavio je na svom Fejsbuku da je deci održao i čas srpskog jezika i uverio se u njihovo znanje maternjeg jezika, a najavio je da će i dalje pomagati mališanima da nauče jezik svojih predaka.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

“Danas sam ispred Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu uručio 1500 udžbenika i kompleta lektira đacima koji pohađaju dopunsku školu srpskog jezika u Sloveniji. To će im olakšati učenje kroz savremene knjige prilagođene njihovom uzrastu i znanju srpskog jezika.

Imao sam priliku da održim onlajn čas srpskog jezika našim đacima iz Slovenije i da se uverim u njihovo veoma dobro znanje maternjeg jezika i veliku ljubav prema zemlji Srbiji.

Nastavićemo tokom predstojeće godine da pomažemo srpskim mališanima u regionu i širom sveta da još bolje savladaju jezik svojih predaka”, piše na Fejsbuk profilu Arnoa Gujona.

Данас сам испред Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону уручио 1500 уџбеника и комплета лектира ђацима који…

Posted by Arno Gujon on Субота, 19. децембар 2020.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More