NE PITA ŠTA KOŠTA! Ko je MISTERIOZNI BIZNISMEN koji hoće da plati lečenje DARKU LAZIĆU?!

Foto:Printscreen/Youtube
499

Biznismen iz Švajcarske Mersed Hadžić poznatiji kao Mirso Švajcarac i menadžer Ace Lukasa rešio je da plati lečenje u toj zemlji za pevača Darka Lazića, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći, piše Kurir.

Hadžića inače nazivaju estradnim kraljem na Balkanu jer sarađuje sa mnogim slavnim ličnostima iz sveta estrade. Hadžić je roditeljima nastradalog pevača, kako izveštava taj list, rekao da je spreman da plati koliko god bude koštao oporavak Darka Lazića.

Daću sve da spasemo malog“, kazao je.

Inače, Hadžić se u javnosti pominjao 2012. godine kada ga je pomilovao tadašnji predsednik Federacije BiH Živko Budimir, nakon što je uhapšen po Interpolovoj poternici u Hrvatstskoj i izručen vlastima u BiH.

Kako su tada mediji izvestili Hadžić se u Kazneno-popravnom zavodu Zenica nalazio na izdržavanju kazne od dve i po godine za pokušaj ubistva u sarajevskom klubu „Incognito“ krajem 2008. godine.

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More