“Kao i moji rođaci iz bivše Jugoslavije”, Mila Jovović želi da oseti kako je to biti VOJNIK, ponosna na svoje novo filmsko ostvarenje! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
135

Mila Jovović nije bila oduševljena kada ju je njen suprugu, scenarista i reditelj Pol V.S. Anderson, pitao da igra titularnu ulogu u novom filmu “Lovac na čudovišta” (Monster Hunter), ekranizaciji istoimene igrice, piše “Glas javnosti”.

– Rekla sam mu: “Da li se šališ? Upravo smo završili sa snimanjem “Prisustva zla”. Ubijali smo zombije, a ti sada hoćeš da zajedno ubijamo čudovišta? Pusti me da se odmorim!” – prepričala je Mila za Variety.

Ipak, Anderson ju je zamolio da mu veruje i obećao da će joj se lik dopasti.

– Pročitala sam scenario i šta da kažem? Moj muž me dobro poznaje. Nisam mogla da propustim šansu da budem vojnik – kazala je ona.

Jovović igra poručnicu Aremis koja je sa svojom grupom vojnika poslata u novi svet. Artemis se udružuje sa lovcem na čudovišta (Toni Ja), u borbi sa džinovskim monstrumima. Istovremeno, pokušava da se vrati u svoj svet.

Izvor Glas javnosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More