Zbog jednog detalja sve oči uprte u Melaniju i Trampa: Božićna čestitka izazvala BURU NA INTERNETU (FOTO)

(AP Photo/Evan Vucci)
305

Božićna čestitka porodice Tramp, poslednja iz mandata u Beloj kući, izazvala je kontroverze, pošto neki posumnjali da je fotografija sa čestike nastala pre godinu dana.

Na čestitki odlazeći predsednik SAD i prva dama stoje jedan do drugog, u usklađenim crnim odelima u Beloj kući, prenosi “Telegraf“.

– Srećan Božić od predsednika Donalda Trampa i prve dame Melanije Tramp koji su snimljeni 10. decembra na službenom božićnom portretu za 2020. na velikim stepenicama Bele kuće u Vašingtonu – napisala je Melanija u objavi na Tviteru.

Ipak, prema jednoj teoriji, fotografija navodno pripada seriji onih koje su prošle godine snimljene u Londonu, prenosu “Telegraf”.

– Meni je tu najzanimljivije da nema kontaktne senke – rekao je Dejvid Mager, stručnjak za fotografiju pri njujorškoj Filmskoj akademiji.

– Kontaktna senka je kada se dva predmeta zapravo dodiruju u stvarnom životu. Stoga bih očekivao da ću je videti ispod nogu na mestu gde cipele dodiruju crveni tepih, i to meni nedostaje – objasnio je Mager.

On kaže da se kod oboje definitivno stvara osećaj da su izrezani do linije kose, posebno prva dama.

– Ono što primetite, ako zumirate izbliza, jeste da nema stvarnog kontakta između njegove ruke i njene jakne. Čovek bi mogao da očekuje nekakvo mreškanje na tkanini ili tako nešto – smatra stručnjak.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More