Ovaj grad u Srbiji uvodi besplatan prevoz

Foto: Youtub
418

Besplatan javni prevoz obezbedila je za svoje građane opština Požega. Autobuske linije besplatnog javnog prevoza na teritoriji opštine Požega proradile su, objavljeno je na službenoj internet stranici ove lokalne samouprave u Srbiji, gde je dostupan i okvirni red vožnje.

„Red vožnje koji objavljujemo, za sada je samo okviran, a u narednim danima imaćemo tačno vreme polazaka sa svih stanica, kao i vreme povratka autobusa“ – navodi se na sajtu.

Besplatni javni prevoz je u 16 pravaca, a preko javne nabavke Požežane će prevoziti „Libertas“ iz Ivanjice. Opštinsku vlast ova usluga koštaće 35 miliona dinara godišnje. Do sada Požegu je prevoz đaka, zaposlenih u opštinskoj upravi i javnim preduzećima godišnje koštao 65 miliona dinara.

I Jagodina je najavila da će od 20. januara biti besplatan prevoz na teritoriji ovog grada. Obavljaće ga lokalni prevoznik „Zoran Rajzen“, a svi troškovi biće pokriveni iz budzeta tog grada.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More