“Melanija je najveća prva dama svih VREMENA”! Tramp besan na modne medije, obračunao se sa njima preko TVITERA! (FOTO)

(AP Photo/Evan Vucci)
351

Američki predsednik Donald Tramp, do čijeg je odlaska iz Bele kuće ostalo manje od mesec dana, ponovo se obrušio na medije, ovoga puta modne, jer se na njihovim naslovnim stranama nijedan jedini put nije pojavila njegova supruga Melanija, “najveća prva dama svih vremena”.

(AP Photo/Jacquelyn Martin)

Trampu i njegovim pristalicama to je naročito teško palo jer je Melanijina prethodnica, Mišel Obama čak  12 puta bila na naslovnim stranama modnih časopisa dok je Barak Obama bio predsednik, prenosi “Nova.rs”.

Trump je na Božić retvitovao komentar desničarske publikacije Brajtbart koja je prozvala “elitističke snobove modnog novinstva”. Tramp je onda  magazine koji su ignorisali njegovu suprugu nazvao “fejk njuz” i izjavio da je Melania najveća prva dama svih vremena.

“Elitistički snobovi modnih medija držali su najelegantniju prvu damu u američkoj istoriji daleko od naslovnh strana svojih magazina četiri uzastopne godine”, piše u Brajtbartovo članku u kojemu se detaljno opisuje i kombinacija u kojoj je u Melanija u sredu napustila Belu kuću kako bi na Trampovom imanju Mar-a-Lago na Floridi sa porodicom provela Božić.

(AP Photo/Evan Vucci)

Melanija je nosila visoke crne Lubutenove čizme koje koštaju 2.195 dolara, i kaput dizajnera Azedinea Alaiae koji košta 6.610 dolara.

(AP Photo/Evan Vucci)

Za razliku od Melanije koja tokom suprugovog mandata nije dospela na naslovu stranu “modne Biblije”, Mišel Obama se na naslovnoj strani američkog Voga našla tri puta. Poslednji put u novembru 2016. ubrzo posle Trampove pobede na predsedničkim izborima, a pre toga 2009. i 2012.

(AP Photo/Evan Vucci)

Pre nego što je postala prva dama, Melanija je u venčanici bila na naslovnoj strani Voga 2005. posle udaje za Trampa, a potom se 2017. pojavila na naslovnoj strani meksičkog izdanja Veniti fera s tim što su tekt i fotografije bile reciklaža teksta u časopisu GQ iz 2016. godine.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More