Dodatni letovi: Er Srbija povećala kapacitete na relaciji Srbija – Crna Gora

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC
52

Er Srbija je zbog obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa povećala svoje kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore uvođenjem dodatnih letova i povećanjem kapaciteta kroz promenu tipa aviona, saopštila je danas srpska nacionalna avio-kompanija.

Kako bi svi putnici koji to žele mogli da budu prevezeni u predstojećem prazničnom periodu, Er Srbija je do sada za naredne dane uvela četiri potpuno nova dodatna leta, dok je na sedam postojećih letova tip aviona promenjen sa planiranih turbo-elisnih aviona ATR na mlazne avione tipa erbas A319 i A320, koji imaju dvostruko veći broj sedišta.

Pored prilagođavanja saobraćaja, Er Srbija je na aerodromima u Podgorici i Tivtu, kao i na aerodromu u Beogradu, angažovala dodatne resurse, da bi uslužila sve putnike u novim okolnostima.

Iz Er Srbije najavljuju da će srpska nacionalna avio-kompanija i u narednim danima nastaviti da prati razvoj situacije i dodatno prilagođava saobraćaj promenama u potražnji.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More