Vujošević o Trinkijerijevom dolasku u Partizan

FOTO: Wikipedia.org
419

BEOGRAD – Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan NIS Duško Vujošević oglasio se povodom posla koji su crno-beli odradili u nedelji na izmaku.

Košarkaški klub Partizan NIS rešio je ove nedelje goruće pitanje i nakon odlaska Nenada Čanka za novog trenera angažovao Andreu Trinkijerija.

Italijanski stručnjak pregovarao je nekoliko dana sa Partizanom, da bi na kraju dogovorio trogodišnju saradnju sa crno-belima i juče doputovao u Beograd.

Mnogi su želeli da čuju šta tim povodom ima da kaže najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana Duško Vujošević.

“Pozdravljam gest Trinkijerija koji je došao u Partizan, klub sa velikom tradicijom i želim mu da tu tradiciju sačuva”, kazao je Vujošević za “Kurir”.

Osim poruke dobrodošlice koju je uputio Trinkijeriju, trofejni trener imao je šta da poruči i čelnicima KK Partizan NIS.

“Drago mi je i što su ovi novi košarkaški ljudi koji vode Partizan shvatili da bez dobrog trenera ne može nikakav ozbiljan projekat da se izvede. A dobri treneri su retke ptice. Kako su sada imali priliku da shvate, te retke ptice imaju i svoju cenu”, zaključio je Vujošević.

Andrea Trinkijeri dovešće sa sobom i Vlada Šćepanovića koji se na taj način vraća u bivši klub posle gotovo deceniju i po.

Novi trener i njegov zamenik debitovaće na klupi crno-belih u subotu kada Partizan igra protiv Mege Bemax u ABA ligi.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More