AMERIKA: Ovde proverite kada Vam stiže ček/uplata od 600+1.400 dolara!

Foto: PixaBay
350

Predstavnički dom Sjedinjenih Amerićkih Država pre nekoliko dana izglasao je Zakon o isplati novčane COVID pomoći u visini od 2.000 dolara po osobi, a predlog zakona dobio je potrebnu dvotrećinsku većinu.

Do usvajanja Zakona došlo je nakon što je predsednik Tramp odbio da potpiše prvobitni predlog Zakona koji je predviđao samo 600$ pomoći građanima ugroženim pandemijom i tražio da se iznos na čeku poveća na 2.000$, nauštrb pomoći stranim zemljama i nekih drugih perifernih stavki Zakona, piše “Serbiantimes.info”.

U međuvremenu, počela je isplata u iznosu od 600$ pomoći, a “drugo poluvreme” se očekuje nakon što se završe izbori za senatore u Džordžiji, posle čega će biti formiran Senat koji bi, prema najavama, trebao da usvoji dodatni iznos od 1.400$.

Ako živite u SAD i očekujete stimulus od (600)2.000 dolara, na ovom LINKU možete da proverite da li ste se kvalifikovali za pomoć, a onda i kada će vam leći uplata na račun ili biti poslat ček.

Izvor SerbianTimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More