Dok je Vašington “goreo”, Melanija se “češljala”: Ljudi ne mogu da veruju šta je radila dok je trajao nered na Kapitolu! (FOTO)

(AP Photo/Jacquelyn Martin)
240

Nakon što je grupa pristalica Donalda Trampa upala na Kapitol u sredu, Trump se brzo oglasio na društvenim mrežama (na koje mu je pristup ubrzo zabranjen), a isto je učinila i njegova čerka Ivanka. Međutim, Melanija je po običaju nije komentarisala.

Mnogi su se zapitali gde je bila supruga Donalda Trampa za vreme nereda, a “CNN” saznaje da je u tom periodu organizovala fotografisanje upravo u Beloj kući, prenosi “Blic Žena”.

“Snimali su u predsedničkoj rezidenciji i u istočnom krilu”, rekao je njihov izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Melanija je navodno zainteresovana da objavi knjigu koja će se baviti predmetima koje je obnovila otkako je ušla u Bilu kuću.

Dok se brojni mediji i javnost pitaju da li će se Melanija oglasiti povodom upada u Kapitol, izvor iz Bele kuće rekao je CNN-u da od toga neće biti ništa.

“Ona više nije mentalno ni emocionalno spremna da se uključi u to”, naveo je.

Brojni svetski zvaničnici osudili su nasilje pristalica odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa koji su u sredu uveče upali u zgradu Kongresa u Vašingtonu. U nasilju su poginule četiri osobe, a 53 su uhapšene. Kongres je u četvrtak potvrdio pobedu Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima 3. novembra 2020, a Tramp je obećao da će mirno, kako to propisi nalažu, predati Bajdenu vlast 20. januara, kada će biti inauguracija novog američkog predsednika.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More