SRPSKA voditeljka živi u LOS ANĐELESU, bila je jedna od najlepših a nakon silnih operacija više ne izgleda kao pre! (FOTO)

Foto: PrintScreen/Fejsbuk Sandra Drašković
91

Nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani bila je uspešna 90-ih godina kao lice TV “Pinka”, a osmehom i harizmom osvojima je simpatije i naklonost publike.

Ovu atraktivnu plavušu sigurno pamtite kao voditeljku “City cluba”, a u jednom periodu je vodila i svoju autorsku emisiju “Sanimetar” i još mnoge druge. Pojavila se u spotu Cece Ražnatović “Crveno”,a bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku, piše “Blic”.

Posted by Sandra Draskovic on Четвртак, 25. јун 2020.

Sandra je tada važila za jednu od naših najlepših voditeljki, a bila je i te kako angažovana, kako u televizijskim emisijama, tako i u reklamama. Na samom početku karijere bavila se manekenstvom.

New haircut by Vladimir Simic ♥️✌🏻🇺🇸
Friday #nightout #la

Posted by Sandra Draskovic on Субота, 16. септембар 2017.

Zahvaljujući poslu pronašla je i ljubav pa je tako na jednom od snimanja upoznala svog budućeg supruga fudbalera Nikolu Lazetića sa kojim je dobila sina Luku. Nedugo potom usledio je razvod i od tog trenutka, Sandra se povukla iz javnosti.

Na ulicama predivnog Los Angelesa 🇺🇸😎

Posted by Sandra Draskovic on Недеља, 10. септембар 2017.

Ono o čemu se takođe pričalo jesu plastične operacije koje je radila. Još dok je bila medijski eksponirana, Sani je počela da menja oblik lica. Primetno je da je smanjila nos, napumpala usne i podvrgnula se još nekim intervencijama plastičnog hirurga

Sandra danas živi u Los Anđelesu, a sudeći po fotografijama, deluje da maksimalno uživa.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More