Kamala Haris na naslovnici “VOGA”, ali ovo nije OČEKIVALA (FOTO)

(AP Photo/Susan Walsh)
248

Novoizabrana potpredsednica SAD Kamala Haris našla se na naslovnoj strani februarskog broja modnog časopisa ”Vog”, ali njen tim tvrdi da postoji problem, jer slika nije ona na koju je Kamala Haris pristala.

Naime, ispostavilo se da je uredništvo čuvenog modnog magazina za naslovnu stranu odabralo fotografiju na koju Kamala Haris nije pristala.

(Tyler Mitchell/Vogue via AP)

Umesto puderasto plavog modnog odela koje je Kamala Haris nosila na slikanju za naslovnu stranu, prva Afroamerikanka izabrana za potpredsednicu na slici nosi ležerniju odeću i popularne “starke”, koje je ponekad nosila tokom kampanje, prenosi AP.

Kancelarija buduće potpredsednice odbila je da pruži zvanično reagovanje, a predstavnici ”Voga” nisu odgovorili na zahtev Asošiejted presa za komentar.

Kamala Haris, poreklom iz Jamajke i Indije, pozirala je u svetloplavom odelu ispred zlatne pozadine za naslovnicu časopisa. Takođe je pozirala, ležernije obučena u pantalone, sako i patike ispred ružičaste i zelene pozadine, za fotografije koje su bile predviđene za unutrašnjost časopisa, rekla je za AP osoba koja je učestvovala u pregovorima o tome kako će Kamala Haris biti prikazana.

Vice President-elect Kamala Harris speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Del., Friday, Jan. 8, 2021, to announce key administration posts.

Izvor AP koji je zatražio da ostane anoniman rekao je da je tim Harisove izrazio ”Vogu” svoje razočaranje zbog odluke časopisa.

Naslovna strana je izazvala negodovanje i na društvenim mrezama, navodi američka agencija.

Jedna korisnica Tvitera uporedila je fotografiju naslovne časopisa “El” sa spornom iz “Voga”, dok su drugi komentarisali kako se “Vog” nije potrudio u ovom slučaju.

Kamala Haris će 20. januara položiti zakletvu za potpredsednika, kada će i Džozef Bajden položiti zakletvu za predsednika SAD.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More