Nemački frizeri PROTESTUJU! I to zbog FUDBALERA i njihovih frizura!

Foto: PixaBay
48

Nemački frizeri protesovali su zbog toga što fudbaleri u nemačkim klubovima izgledaju sumnjivo dobro podšišani u sred lokdauna.

Nacionalno udruženje frizera i brica objavilo je otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Nemačke Fricu Keleru u kome navode da veruju da su mnogi fudbaleri nedavno podšišani iako su frizerski saloni zatvoreni od 16. decembra.

U Nemačkoj su na snazi stroge restrikcije oko posećivanja domaćinstava za vreme najnovijeg zaključavanje zbog pandemije korona virusa što mnogim građanima ne ostavlja ništa drugo nego da biraju između zaraslog izgleda ili svojeručnih neravnih doterivanja, prenose Novosti.rs.

Udruženje je navelo da je videlo igrače sa doteranim razdeljcima, podšišanom kosom na vratu i zulufima na nekoliko milimetara sa jasnim obrisima, što samo mogu da urade profesionalni frizeri sa profesionalnom opremom.

Udruženje navodi da delovanje fudbalera ohrabruje ljude da ubeđuju brice da ih tajno šišaju u vreme kada mnogi frizeri gube veliki deo ili sve svoje prihode.

„Raste bes prema savršeno ošišanim fudbalerima i kao posledica toga prema pozivima od klijenata koji pokušavaju da ubede (frizere) da rade na crno i krše propise, na primer sa kućnim posetama”, navelo je udruženje.

Izvor Novosti.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More