Srpski fudbaler osuđen u Nemačkoj zbog šverca droge!

foto: Youtube Printscreen
95

Bivši fudbaler iz Srbije Dragan C. (29) osuđen je u Nemačkoj na dve godine i šest meseci zatvora zbog šverca droge!

Carinici su u njegovom kamionu pronašli čak 34.000 tableta ekstazija. Kako je tvrdio na suđenju, drogu je prevozio da bi “odradio” dug za kocku, ali iz straha nije želeo da otkrije za koga je “radio”!

Carinici su 4. avgusta 2020. izdvojili kamion na auto-putu, u blizini Reinbolena, zbog detaljnijeg pregleda. Među tonom keksa pronađeno je 15,3 kilograma tableta ekstazija. Droga je pronađena u prikolici, spakovana u tri torbe koje su bile skrivene ispod zelenog peškira.

Nemački frizeri PROTESTUJU! I to zbog FUDBALERA i njihovih frizura!

 

– Kada je cariniski inspektor otkrio tovar, optuženi je na engleskom vikao: “Nije moje! Nije moje”.

Vozač Dragan C.,  odmah je uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru.

– Optuženi je na suđenju priznao krivično delo, ali nije želeo da daje bilo kakve informacije o ljudima koji stoje iza toga, iz straha za sebe i svog poslovnog partnera – navodi nemački portal hunsrueck-news.

Prema pisanju nemačkih medija, Dragan C. je na sudu izjavio da je ranije bio profesionalni fudbaler u beogradskom fudbalskom klubu “Crvena zvezda”, ali da je zbog povrede morao da završi karijeru. Od tada se bavio prevozom robe.

Osim u fudbalu, Dragan nije imao sreće ni u kocki. Kako je ispričao na sudu, dugovao je oko 5.000 evra, zbog čega je pristao da obavi posao za narko-dilere.

– Kada ga je sudija upitao zašto nije podigao kredit za to, Draganov advokat je odgovorio: “To nije legalan kazino kakav poznajemo, novac je dobijao od “određene gospode”. Deo duga je hteo da isplati sa 1. 500 evra, koje je trebalo da dobije za prevoz droge. Sada se zbog gubitka 34.000 tableta, čija vrednost na ulici dostiže 250.000 evra, plaši da će se suočiti sa odmazdama – navode mediji.

Dragan C. je izjavio da mu je žao što se uvukao u sve to, a i sam sudija je uvideo da Dragan C. nije dublje umešan u trgovinu drogom.

– Razumljivo je da se plaše, ali strah se ne završava na ovom suđenju. Veliki je rizik da će mu se opet obratiti – rekao je sudija o optuženom.

Presuda još nije pravosnažna.

 

Izvor 24/7
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More