Horor u Australiji, u doseljeničkoj porodici iz Hrvatske: Majka ubila svoje troje dece pa potom sebi presudila (FOTO, VIDEO)

Foto: Tviter/printscreen
130

Keti Perinović iz Melburna ubila je svoje troje dece, a potom i sebe, saopštila je policija tog grada. Kako prenosi Dejli mejl, ona je svoju decu Klaru (7), Anu (5) i Mateju (3) ubila u porodičnoj kući, a istražitelji navode da su tela pronađena u četvrtak u popodnevnim časovima.

Njen suprug Tomislav Perinović pozvao je policiju čim je ugledao zastrašujuću scenu, a policija ne veruje da je on umešan u incident. On je odmah, nakon ispitivanja, pušten na slobodu.

Detektivi Odeljenja za ubistva tvrde da je Keti odgovorna za ubistvo dece, a čeka se da i mrtvozornik podnese izveštaj, kako bi se znali detalji.

Prijatelji Keti Perinović rekli su da je ona bila povučena nedeljama pre zločina.

Mari Groves, komšinica, koja joj je postala bliska jer su se njihova deca družila kaže da je majka bila neobično tiha na zabavi povodom rođendana njene ćerke.

Foto: Daily mail/printscreen

– Bila je povučenija nego što sam je ikad videla u prošlosti – rekla je Groves za “Dejli Mejl”.

Groves je rekla i da su deca bila puna života i da se radilo o “savršeno dobroj deci”.

Drugi koji su znali majku rekli su da je često posećivala lokalnu biblioteku sa svojom malom decom i da bi im sa ljubavlju pevala dečije pesmice.

Policija je mesto zločina opisala kao “jezivo”, a još nema informacija o povredama i načinu ubistva.

Keti Perinović, koja se takođe prezivala Blažević, neočekivano je napustila posao u Fizioterapijskom centru Glenroi pre oko tri meseca, objavio je The Herald Sun, a na tom poslu je radila sedam godina. Veruje se da je možda pala u depresiju uoči zločina koji je počinila.

Komšinica Groves takođe je rekla da još uvek nije svesna da se desila takva tragedija.

– Ne mogu da verujem da neću izaći na vrata i videti je kako prolazi pored prodavnice sa decom. Uvek je bila nasmejana i svaki put bi zastala da popričamo – rekla je za ABC.


Drugi komšija Džon Konstantino rekao je da je pričao sa majkom troje dece noć pre nego što se sve desilo i da nije primetio ništa neobično.

– Zalivao sam vrt oko 19.30, a ona je prošla pored i delovala je srećno – rekao je za “Ejdž”.

– Pitala me je šta ću sutra raditi, rekao sam da ću najverovatnije pokositi travnjak, a onda smo malo porazgovarali o vremenskoj prognozi za naredne dane – priča on.

Kada su stigla kola Hitne pomoći, pojavio se i otac vidno uznemiren, a komšije su ostale šokirane tragedijom, posebno zato što je ovo naselje važilo za miran deo grada, koji u prošlosti nije imao neke veće zločine poput ovog.

U petak su ožalošćeni bližnji, komšije i prijatelji ostavili cveće i oproštajne poruke na imanju Perinovića.

Tužni prijatelji i susedi prijatelji Perinović izjavili su kako se Kejti već nekoliko nedelja ponašla neobično.

– Nekoliko nedelja pre ovog nesrećnog događaja, Kejti i njena deca prisustvovali su rođendanu moje kćerke. Kejti je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam videla u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primetile njeno čudno ponašanje – rekla je Kejtina komšinica Meri Grouvs.

Prema pisanju portala Herald Sun, porodica Perinović je hrvatskog porekla. Pišu i kako je preminuloj ženi devojačko prezime bilo Blažević, a njena majka takođe navodno živi u Australiji.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More