“Sa jednim koferom smo došli u SOBU OD 12 KVADRATA”, prelepa SRPKINJA MIS AUSTRALIJE, a skoro je stigla i prinova! (FOTO)

Foto: PrintScreen/Instagram monika_rad
121

Lepa manekenka Monika Radulović danas blista od sreće i zadovoljstva, a zbog atraktivnog izgleda neretko je tema stranih medija, piše “Blic”.

Ova lepotica je poreklom iz Bosne i Hercegovine, odakle je sa porodicom pobegla u vreme rata, kada je imala samo četiri godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

Moniku su roditelji Vinka i Goran iz Zavidovića odveli u Dansku, a u jednom od intervjua se prisetila tog teškog perioda svog detinjstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

– Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili… – ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

Ova lepotica nedavno se sa suprugom Aleksandrom Ljubičićem ostvarila kao roditelj, a svaki slobodan trenutak posvetili su sinu.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More