“Bio je najdivniji čovek na čitavom svetu”, potresne oproštajne poruke Milanove sestre iz Filadelfije i njihovih prijatelja SLAMAJU SRCA!

Sestra i brat Jelena i Milan Lončar Foto: privatna arhiva
226

Jelena Lončar (27), sestra Milana Lončara (25) koji je u sredu ubijen u Filadelfiji, ne prestaje da deli potresne objave posle smrti brata.

Milan Lončar (25) ubijen je u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa, prenosi “Serbiantimes.info”.

Jelena, koja je i dalje u neverici i očaju, podelila je na Fejsbuku sliku sa bratom iz detinjstva, na kojoj se oboje smeju.

Posted by Jelena Loncar on Петак, 15. јануар 2021.

Postavljajući na svom Fejbuk profilu medijske izveštaje o tragediji koja ju je zadesila, Jelena se, između ostalog, zapitala:

“Zašto je svet najokrutniji prema najboljim ljudima? Milan je bio divan, a život mu je oduzet tako rano”.

Zatim se obraća preminulom bratu:

“Nedostajaće mi naši razgovori do kasno u noć. Tvoje šale, priče i ljubaznost koja nije imala premca. Osmeh, koji ti je bio zaštitni znak, bio je zarazan i mogao se videti sa kilometara udaljenosti. Ugledala sam se na tebe, ne zato što si bio viši, već zato što je tvoja nesebičnost bila za divljenje. Prerano je otići sa 25 godina, ali uticaj koji si imao na sve nas, trajaće ceo život. Drago mi je što sam bila jedna od tih srećnih duša.

Why is the world cruelest to the nicest people? Milan was an amazing kid who’s life was taken too soon. I will miss our…

Posted by Tyler Higgins on Петак, 15. јануар 2021.

Milana Lončara (25) su na sred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica Afroamerikanaca koji su prethodno pokušali da ga opljačkaju. Na snimku nadzornih kamera se vidi kako mu ta dvojica prilaze, jedan s leđa, a drugi licem okrenut ka njemu sa pištoljem u ruci.

Na početku, činilo se da muškarci samo prete Lončaru pištoljem kako bi im dao novac. Međutim nekoliko sekundi kasnije, jedan od razbojnika ispalio je hitac u grudi mladića srpskog porekla.

Milanu, nažalost, nije bilo spasa.

Sinoć su Milanovi prijatelji i komšije, zajedno sa članovima porodice, u filadelfijskom predgrađu Brueritaun bdenjem, pesmama i upaljenim svećama odali poštu ubijenom mladiću.

Na Fejsbuk stranici Milanove sestre Jelene njihovi prijatelji poslali su gomilu poruka u kojima su se opraštali od ubijenog mlaadića, piše”Blic”.

“Milan je bio istinski najslađi momak koga sam upoznao. On je uvek bio tako srećan što te vidi i ti si se garantovano nasmejao i imao si sjajno vreme kada si bio sa njim. Obožavala sam da ga vidim u inženjerskoj biblioteci i da ga sustižem kada bih posetila njega i njegovu sestru u Filadelfiji. Bole me srca za moju dobru drugaricu Jelenu i njenu porodicu. Neka nam sećanje na njega bude blagoslov svima”, napisano je u jednoj oproštajnoj poruci.

Njegova sestra Jelena, juče je objavila potresnu fotografiju nje i njenog preminulog brata, iz detinjstva..

“Ono što se desilo Milanu je više nego nefer i apsolutno poražavajuće. Teško je imati smisla za bilo šta od ovoga. Molim vas pomozite da uhvatite ove monstrume da Milan, Jelena i porodica dobiju pravdu kakvu zaslužuju. Znam koliko si bila opsednuta njim, žele i srce me boli za tobom”,- glasila je još jedna oproštajna poruka Milanovih i Jeleninih prijatelja.

Na fotografiji koja je osvanula na stranim medijima vidi se njegova uplakana i neutešna sestra Jelena Lončar koja u rukama drži psa Rua (Roo) kog je Milan kobne večeri, kao i svake druge, šetao samo ulicu dalje od one u kojoj je stanovao, a u kojoj je poginuo bez ikakvog smisla i razloga.

“Bio je najdivniji čovek na čitavom svetu. Ovo tako nema smisla”, rekla je neutešna Jelena, diplomac na istom lokalnom Templejt univerzitetu na kojem se za inženjera iškolovao i njen brat.

Izvor SerbianTimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More