Dovitljivi Srbin proćaskao sa Noletom ispred njegove terase: Ni policija mu nije bila prepreka! (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/Tviter 10 News First Adelaide
61

Na vest da će Novak Đoković karantinski biti smešten dve nedelje u Adelejdu, u tamošnjem hotelu, mnogi srpski iseljenici u ovom gradu su dobili jedinstvenu priliku da vide i čuju našeg asa.

Tako je jedan znatiželjni Srbin, očito veliki fan našeg asa, otišao do hotela i bio dovoljno strpljiv da sačeka Novaka da ovaj proviri na terasu, kako bi mu, pretpostavljamo, dao podršku i pozdravio ga pred velike izazove koje čekaju najboljeg igrača sveta, piše “Telegraf”.

Kamere su zabeležile trenutak kada je pomenuti navijač poželeo da priđe bliže zgradi hotela kako bi bolje i video i čuo Novaka koji je u tom trenutku bio na terasi i obraćao mu se. Ipak dvojica policajaca su ga upozorila da je zašao u restriktivni prostor, te se ovaj vratio korak-dva i nastavio konverzaciju sa Novakom.

I Nole je bio veoma srećan zbog ovog čoveka, zemljaka, koji je samo zbog njega došao pred hotel. Pokazao je prizemnost i veličinu Novak, proćaskao sa navijačem, na kraju ga srdačno pozdravio i mahnuo mu. Teniski je bog, a opet toliko normalan tip, pokazao je to po ko zna koji put.

 

Počinje “operacija Melburn”, ovako to izgleda usred pandemije! Novak snimljen kako provodi vreme u karantinu (VIDEO)

Za to vreme, Dominik Tim je vredno trenirao na traci, a simpatični gospodin imaće lepu uspomenu na susret sa Novakom, piše “Nova.rs”.

Ispostavilo se da su australijski mediji ovekovečili susret.

Inače, Novak će čak 19 sati dnevno morati da provede u ovom smeštaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic fp 💓 (@go_novak)

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More