Deca su sve VIDELA I ČULA: Rođak otkrio detalje masakra u Sjenici – ubica je bežao motornim sankama (FOTO)

Foto: printscreen/youtube
203

Trostruko ubistvo koje se dogodio u selu Rasno u subotu ujutru, potreslo je sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara. Enedin T. (44) osumnjičen je da je ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44), a ranjen Biserin brat Bekim Š. (35), kao i dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Zineta A. i Nevzat A.

– Bekimova žena se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Ne znam šta je bilo njegovom zetu da tako nešto uradi – ispričao je jedan od poznanika ove porodice, prenosi “Telegraf”.

Kako pričaju poznanici, bili su divna porodica.

Trenutna Pešterska visoravan

Posted by Sandzak::Online on Субота, 16. јануар 2021.

– Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vredni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čoveku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi – naveo je jedan poznanik porodice.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloletan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

– Zbog velikog snega njemu je verovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobegne posle – kaže njihov poznanik.

Rođak S. Š. dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povređene do bolnice.

Šta reći Jedino da me srce boli za vas familijo moja bli ste mi kao roditelji 😓
Feša moj uvek. Si Gospodin bijo …

Posted by Sandzak::Online on Субота, 16. јануар 2021.

– On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako da spasim one koji su preživeli. On je sada u stabilnom stanju, operisao ga je hirurg Izet Tutić i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam šta se desilo, u bolnicu nas ne puštaju – priča S. Š.

Pored Bekima, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Zineta A. i Nevzat A.

Zineta A., je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je otpuštena na kućno lečenje.

– Šta god i da je svi se pitamo da li normalan čovek to može da uradi… Jadna deca koja su ostala bez majke i bake i deke – pričaju komšije.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More