Otkriveno zbog čega je umro SIN čuvenog glumca iz serije “MUĆKE” sa samo 19 godina (FOTO)

Foto: PrintScreen/Instagram lucy_lyndhurst
227

Sin glumca Nikolasa Lindhersta, zvezde serije “Mućke”, iznenadno je preminuo u septembru 2020. godine. Arči Lindherst imao je 19 godina i umro je u snu. Tragedija koja je pogodila Nikolasovu porodicu ostavila ih je bez reči jer nisu znali šta je tačno dovelo do iznenadne smrti, iako je njihov sin imao ozbiljnih zdravstvenih problema, prenosi “Blic Žena”.

Arčijeva majka Lusi otkrila je da je njen sin preminuo zbog izliva krvi u mozak dok je spavao u njihovom porodičnom domu u Londonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Archie Lyndhurst (@archie_lyndhurst)

Arči, kao i njegov otac želeo je da se bavi glumom. Nikolas nije bio srećan kad je njegov sin sa osam godina rekao da želi da krene njegovim stopama. Zbog lošeg odnosa sa svojim ocem Nikolas je želeo da bude najbolji otac svom detetu. Pre Arčijeve smrti odbijao je uloge kako bi posvećen porodici, a kada bi odlazio na snimanja u druge zemlje ili gradove svakodnevno bi bio na telefonu sa sinom i suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Lyndhurst (@lucy_lyndhurst)

Lusi Lindherst, bivša balerina, posle nagađanja šta se desilo njenom sinu i zašto je umro, osetila je potrebu da obavesti javnost i medije da je izliv krvi na mozak posledica akutne leukemije sa kojom se borio njen sin.

Lusi i Nikolas su tek nakon druge obdukcije saznali šta je bio glavni uzrok da njihov sin umre u snu.

“Ovo nije leukemija koju mi znamo, reč akutna u medicini znači da se brzo razvija. Arči je imao nekoliko puta problem sa krvarenjem, a lekari su nas ubedili da nije osetio nikakav bol kada je došao taj dan”, rekla je Lusi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Lyndhurst (@lucy_lyndhurst)

Arčijeva majka objavila je na Instagramu sliku sa sinom uz poruku: “Svet je drugačije mesto bez njega. Moj poslednji razgovor sa Arčijem je bio o svetu koji je u haosu i koliko su ljudi postali besni i agresivni. Pogledao me je i rekao – Mama, svetu treba ljubav, voleti je najlakše. Voleo je život. Poštovao je sve i svaki trenutak koji je imao. Uvek je pevao i bio je pun energije i strasti u svemu što je radio. Svaki dan nam nedostaje i nedostajaće nam zauvek”, napisala je Lusi Lindherst.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More