Porodici utopljenog KUVARA u AUSTRIJI potrebna pomoć: SRBI ujedinite se!

Foto: Instagram/printscreen
10,198

Srpski kuvar Milorad Vlaović nestao je u novembru u Lincu, gde je radio na rečnom brodu. U decembru je njegovo telo izvučeno iz Dunava, a juče je utvrđeno da se zaista radi o Miloradu. Iza njega ostala je supruga sa četvoro dece.

Zbog nesrećnog događaja, Miloradovi rođaci i prijatelji žele da doprinesu tome da njegova porodica što lakše prebrodi nesreću koja ih je zadesila, piše “Telegraf”.

Podsećamo, Milorad je poslednji put bio viđen 21. novembra na brodu u Austriji na kojem je radio i od tada mu se gubio svaki trag. Za njim je bila raspisana i Interpolova poternica, a sredinom decembra pojavila se informacija da je u gradu Štajeru viđen muškarac koji odgovara njegovom opisu, zbog čega je angažovana policija koja je pretraživala ceo region.

Tragičan kraj potrage za Miloradom Vlaovićem u Lincu! Nestalog kuvara prepoznali po satu

Međutim, krajem godine austrijska policija je izvukla telo iz Dunava u blizini Linca, a u startu se sumnjalo da je reč o Vlaoviću. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti on jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar. Sve vreme čekali su se rezultati obdukcije, koji su na kraju pokazali da se zapravo radi o Miloradu Vlaoviću.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu porodici Vlaović mogu to da učine uplatom novca na račun.

Dinarski račun: 340-32379243-38

IBAN: RS35340000003237924338

SWIFT CODE: GIBAATWG (Austrija)

SWIFT CODE: GIBARS22 (Srbija)

Ime i prezime: Željka Vlaović

Adresa: Republika Srbija, Partizanska 29, 21233 Čenej

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More