Milena se ponovo oglasila: Volela bih da sam na nju ranije naišla! Posle podrške stigle i osude mlade glumice

Foto: Instagram/printscreen
131

Glumica Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti.

Milena je poslednjom objavom na svom instagram profilu iskazala zahvalnost jednoj osobi- inspektorki Vesni Gašić Stojković.


Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslavala Aleksića (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Posle brojnih poruka podrške koje samo stižu od kada je objavila šta je preživela, ima i onih koje je osuđuju zzašto je do sada ćutala.

Iako je glumica Milena Radulović dobila pregršt poruka podrške nakon što je ispričala da ju je pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao dok je bila maloletna i da se to dogodilo više puta, jedan deo internet-prostora nije se saosećao sa glumicom i njenom patnjom.

Većina negativnih komentara koje je dobijala bile su kritike što nije prijavila zločin ranije, ali i činjenica kog čoveka je imenovala kao svog zlostavljača.

Kako kažu neki, sve je to sumnjivo baš jer – silovanje nije prijavila odmah nego je čekala godinama.


Drugi (suvišni) komentatori nastavili su isti narativ koji je nastao i tokom slučaja Vajnstin – “kako su dozvolile zlodela jer im karijera zbog toga napredovala”

Jutros je na Televiziji Prva na ovu temu govorio i glumac Tihomir Stanić.

– Ja bih pričao o Mileni Radulović, ja joj se divim, ja nju poznajem, to je jedna divna devojka, divna osoba, divna glumica, divan čovek. Saosećam duboko s tim što joj se desilo i divim joj se na načinu na koji je to saopštila. S druge strane, javna ličnost koja se bavila tom vrstom posla… ovaj slučaj može biti, ako ne presudan, ono jako bitan u zaštiti svih potencijalnih žrtava u budućnostu. Duboko poštovanje imam prema bolu žrtava i prema njihovoj odluci da to obelodane. Oduvek u društvima, ne samo našim, to se relativizuje. Priča se zašto je ćutala. Pa molim vas zamislite da se nekom tako nešto desi. To se ne može rečima opisati, to je … razmišljati i tražiti od žrtve bilo kakvo objašnjenje, zašto sad a zašto ne ranije, to je zločin. Ja sam zaista potrešen – rekao je glumac, između ostalog, u razgovoru sa voditeljkom.

– Niko nije ni slutio šta sve može da se krije… Ne mogu čak ni da govorim, ali biće prilike, o ovome će se sigirno još pričati – zaključio je Tihomir Stanić.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More