Sofija Milošević i Luka Jović se sele u Nemačku! (FOTO)

foto: printscreen Youtube
50

Manekenka i fudbaler polako pakuju kofere, a zahtevi za novi dom su da ima dvorište i da bude izolovan od gradske buke i paparaca. Potrebe malog Alekseja su takođe među prioritetima.

Srpska manekenka Sofija Milošević uskoro bi trebalo da sa sinom napusti kuću u Madridu i preseli se u Frankfurt. S obzirom na to da će njen nevenčani suprug Luka Jović ponovo zaigrati u timu Ajntrahta, porodica će živeti u Frankfurtu.

– Sofija i Luka uveliko se pripremaju za veliku selidbu. Kako bi se on posvetio obavezama u klubu, ona će se pobrinuti oko svega što nije lako, naročito kada imate kratak rok i malo dete. Veoma im je bitno da pronađu životno okruženje u kojem će moći u potpunosti da uživaju kao što je to bio slučaj u Madridu – kaže izvor blizak paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Nekoliko meseci pre nego što će započeti vezu sa Sofijom, Luka je uz pomoć saigrača iz kluba pronašao velelepnu kuću sa bazenom koja je u potpunosti ispunjavala potrebe njegovog načina života u Madridu. Voleo bi i da u Nemačkoj ima sličan životni prostor. Međutim, ovog puta u potrazi novog životnog okruženja bila im je potrebna usluga stručnjaka, odnosno agenta koji će im pomoći da u gradu koji je tri puta manji od španske prestonice dobiju sve što su želeli. Na listi prioriteta tokom odabira nekretnine našlo se nekoliko stvari – objašnjava izvor i otkriva o čemu se radi:

– Luki ovaj grad nije nepoznat jer je pre nekoliko godina igrao u njemu, te odlično poznaje dobra mesta, a s obzirom na to da je tada živeo u stanu, ovog puta mu treba više prostora. Tada je živeo sam, a sada ima porodicu. Važno im je da ima dvorište gde će moći da provode vreme sa sinom Aleksejem, ali i da Luka može da trenira ukoliko se situacija sa koronom ne sredi. Žele da vila bude u mirnom delu grada, daleko od znatiželjnih pogleda javnosti i paparaca. U Madridu su često bili na meti fotoreportera koji su ih pratili u stopu gde god da se pojave, bilo da je u pitanju restoran ili neko drugo javno mesto. Takođe se nadaju da će imati mogućnost, ako se pandemija stiša, da im u goste dolazi porodica, što opet zahteva veći životni prostor. Žele da prostorije budu velike, sa mnogo svetla i da bude komforno za život tročlane porodice. Vole da ugoste prijatelje sa svih strana sveta, te hoće da imaju makar dve gostinske sobe u kojima će moći da smeste svoje društvo – dodaje izvor blizak paru.

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More