Dok svi “PLAČU” za Belom kućom “odbačena TRAMPOVA ćerka” SLAVI: Tifani Tramp jedina ima razlog za SREĆU! (FOTO)

Foto: PrintScreen/Instagram tiffanytrump
561

Tifani Tramp iskoristila je poslednji dan svog oca kao predsednika SAD kako bi objavila da je verena sa svojim partnerom, milijarderom Majklom Bulosom.

Dvadesetsedmogodišnja ćerka Donalda Trampa objavila je fotografiju sa partnerom iz Bele kuće, opisujući veridbu sa 23-godišnjim Bulosom kao njeno najposebnije sećanje iz očeva mandata, prenosi “B92”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

“Bila mi je čast da proslavim mnoge prekretnice, istorijske prilike i da stvorim uspomene sa porodicom u Beloj kući. Ništa posebnije od moje veridbe sa neverovatnim verenikom Majklom”, napisala je i dodala kako je par uzbuđen zbog svog idućeg poglavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Bulos, naslednik nigerijskog konglomerata Bulos Enterprajzes teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanu, a odrastao u Nigeriji pre nego što se preselio u SAD nakon što je upoznao Tifani.

Izvor navodi kako bi par mogao da živi na Floridi, gde je Tifani već gledala imanja. Tramp i Melania navodno planiraju da se penzionišu takođe na Floridi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Tifani i Majkl su u vezi otkako su se upoznali u Mikonosu u Grčkoj u leto 2018. godine.

Do inauguracije Džoa Bajdena za novog američkog predsednika, što automatski povlači za sobom i odlazak Donalda Trampa iz Bele kuće, ostalo je svega nekoliko sati. Već je poznato da porodica Tramp neće prisustvovati zakletvi 46. američkog predsednika, budući da nameravaju da napuste Vašington već u ranijim jutarnjim satima, a jedina koja trenutno ne može da sakrije sreću s lica Trampova mlađa ćerka iz braka s Marlom Mejpls, Tifani Tramp, prenosi “Still Kurir”

I dok je većina članova porodice Tramp ‘u žalosti’ budući da će za nekoliko sati morati da napusti domove u Vašingtonu, kao i Belu kuću, gde su proveli poslednje četiri godine,Tifani Tramp ima mnogo razloga za slavlje. Na dan kada njen otac obavlja poslednje dužnosti kao američki predsednik, ona je na Instagramu objavila kako se verila za svog četiri godine mlađeg dečka, milijardera Majkla Bulosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump Fan (@always.ivanka)

‘Odbačena’ Trampova ćerka, koju je dobio u braku s Marlom Mejpls, i koja nikada nije imala status kao ostala Trampova deca, objavila je fotografiju na kojoj sa svojim verenikom pozira u Beloj kući – oboje elegantno obučeni u crno. 27-godišnjakinja s lica nije skidala osmeh, verovatno ponosna što se srećnom vešću pohvalila baš na ovaj dan.

Naime, nije nepoznanica da Donald Tramp sa svojom mlađom ćerkom nema izgrađen odnos oca i ćerke. Šta više, mediji su poslednje četiri godine stalno isticali kako ju Tramp koristi samo u situacijama poput one kada je najavio ponovnu kandidaturu i slično, a sve kako bi napravio privid idealne porodice. Upravo iz tog razloga Tifani Tramp mnogo je puta nekim svojim potezima ocu jasno dala do znanja da će mu se sve to obiti o glavu kad-tad.

I dok Tifani slavi, mediji ne prestaju da pišu o Trampovoj mezimici Ivanki Tramp koja poslednjih dana ne izlazi iz crnine, kao da odećom pokušava da dočara tugu zbog napuštanja Bele kuće i svih obaveza koje je tamo imala. Ništa manje medijskog prostora ne dobija ni Melanija Tramp koja je mislima već na Floridi, ali javnost se i dalje zabavlja njenim odbijanjem da u poslednjim danima boravka u Beloj kući ugosti svoju naslednicu Džil Bajden.

Izvor B92 Still.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More