Donald Tramp napustio Belu kuću! “Zbogom, ali ne na duže!” (VIDEO)

Foto: (AP Photo/Alex Brandon)
171

Odlazeći američki predsednik Donald Tramp napustio je danas Belu kuću.

Po izlasku iz Bele kuće, odlazeći američki predsednik Donald Tramp rekao je da je za njega bila velika čast da bude 45. predsednik SAD.

Tramp je rekao da je to bila “čast života” i da samo želi da ode i kaže “zbogom”, ali je naglasio da se nada da to neće biti zbogom na duže vreme, prenosi CNN.

U kratkom obraćanju novinarima po poletanju, Tramp je rekao da je postigao mnogo tokom svog mandata i poručio da on i njegova supruga Melanija vole američki narod, dodaje Gardijan.

Tramp se uputio ka vazduhoplovnoj bazi Endruz, gde će biti održana kratka oproštajna ceremonija pre njegovog poslednjeg leta kao predsednika ka Palm Biču.

Foto: (AP Photo/Alex Brandon)

Tramp neće prisustvovati današnjoj inauguraciji Džoa Bajdena za predsednika SAD.

Melanija Tramp: Biti prva dama bila jenajveća čast

Supruga odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija Tramp, izjavila je danas, na oproštajnoj ceremoniji u vazduhoplovnoj bazi Endruz, da je za nju bila najveća čast da bude prva dama SAD.

“Biti vaša prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vam na ljubavi i podršci. Bićete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio. Bog blagoslovio vaše porodice. I Bog blagoslovio ovu prekrasnu zemlju. Hvala vam”, poručila je Melanija Tramp.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More