Intervju sa terase! Đoković otkrio kako će dočekati kraj karantina! ONI su mu ulepšai izolaciju i o njima bruji ceo svet! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Morgan Sette/AAP Image via AP
57

Novak Đoković je u sredu žestoko uzvratio kritičarima otvorenim pismom nakon što je njegova namera da pomogne igračima u Melburnu koji su u strogom karantinu pogrešno protumačena.

Utisak je da se situacija u medijima u Australiji nakon toga promenila. Kritičari na čelu sa Nikom Kirjosom i Semom Grotom su utihnuli, a Novak je pobrao simpatije zbog reakcije kada su dva klinca iz Australije igrala tenis pod njegovim balkonom, ali i zbog toga kako je pričao s medijima kada je video da ga krišom snimaju dok trenira, piše “Telegraf”.

Sada su mediji skroz prišli Novakovoj terasi, a on je odlučio i da da intervju s balkona, što je verovatno njegov najneobičniji u karijeri.

– Čudno je biti zaključan u sobi 14 dana, ali u isto vreme smo mnogo srećni u odnosu na igrače iz Melburna, jer imamo više sati koje možemo da provedemo napolju i na terenu – rekao je Novak Đoković.

– Prva stvar koju ću uraditi u petak ujutru je da ću da trčim pravo do ovog parka i provešću tamo sat vremena – rekao je Đoković tokom ćaskanja sa medijima.

Oko hotela su se okupili i mnogi navijači najboljeg tenisera sveta, koji su iskoristili priliku da ga slikaju i da takođe proćaskaju s njim, pošto je bio dobro raspoložen.

Interesantno je da je Novak ugovorio i intervju s terase, tako što je predstavnicima određene kuće rekao da će ih pozvati na broj koji su zapisali, kako bi mogao da im se javi da duže popričaju.

– Šta kažete na ovo, pozvaću vas na taj broj tu – rekao je Novak, a iza kamere se od strane novinara čulo oduševljeno, “da”.

Zanimljiva situacija odigrala se danas u Adelejdu ispred hotela u kom je smešten Novak Đoković.

Sa balkona svoje sobe srpski as je gledao jedan teniski meč, a akteri su bili mališani koji su želeli da “posete” najboljeg igrača sveta.

Tačnija, dvojica dečaka iz Adelejda su iskoristila priliku što je svetski broj jedan u njihovom gradu, a kada već zbog karantina nisu mogli da igraju sa njim, rešili su da mu pokažu šta znaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tennis Serbia (@tennis.serbia)


A Novak Đoković je uživao. Davao je savete mališanima, bodrio, aplaudirao, pa se na kraju i zahvalio dečacima koji su mu oplemenili slobodno vreme kog trenutno ima na pretek.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More