Preminula glumica Mira Furlan! (FOTO)

225

Uticajni “Varajeti” je preneo da je glumica Mira Furlan umrla. Vest je potvrđena i na Twitter nalogu glumice.

Režiser Majkl Stračinski potvrdio je na Twitteru da je njegova prijateljica “i sabornica” umrla.

“Ovo je noć velike tuge, naša drugarica i sabornica otišla je putem na kojem je ne možemo pratiti. Ali kao i sa svim stvarima, i sa njom ćemo ponovo ići ukorak, i verujem da će imati mnoge priče da nam ispriča i mnoge uloge da podeli sa kosmosom”, napisao je on.

Uzrok smrti još uvek nije objavljen, ali je Stračinski rekao da je ekipa serije “Babilon 5” već neko vreme znala da je zdravlje izdaje.


“Znali smo da naša Mira bledi… Nadali smo se da će biti bolje. U grupnom emailu koji je ekipa serije dobila, nagovestili su da će ozdraviti. Ali posle me je glumac Piter Džurasik zvao da mi kaže da Mirin muž, režiser Goran Gajić, vodi Miru kući”, rekao je on “Varajetiju”.

“Mira je bila dobra i ljubazna žena, izuzetno talentovana umetnica i divna prijateljica svima na snimanju. Užasnuti smo ovim vestima”, rekao je on.

Mira je rođena u Hrvatskoj, gde je bila deo HNK-a sve do emigracije u Ameriku 1991. godine. U svemirskoj operi “Babilon 5” igrala je Delen, ambasadorku Minbara svemirskoj stanici. Godine 2004, debitovala je u kultnoj seriji “Lost” kao Danijel Ruso.

Ostvarila je uloge i u filmovima “Otac na službenom putu”, “Lepota poroka”, “Tri za sreću” i drugim.

“Gledam u zvezde. Tamo idem uskoro”, poslednja objava legendarne glumice! Trnovit put ka slavi žene koju su prognali zbog ljubavi sa Srbinom (FOTO)

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More