Povodom smrti Mire Furlan oglasila se i Snežana Bogdanović: Mila moja, ja ne verujem (FOTO)

Foto: printScreen/YouTube
196

Mila moja, ja ne verujem, legendo najveća, pameti, talentu, lepoto… , ovim rečima oprostila se glumica Snežana Bogdanović od koleginice i prijateljice Mire Furlan, koja je preminula prekjuče.

Uz fotografiju Mire Furlan glumica Snežana Bogdanović dirljivim rečima oprostila se od dramske umetnice:

– Mila moja, ja ne verujem, legendo najveća, pameti, talentu, lepoto… – započela je svoj post na Instagramu Bogdanovićeva, dodavši još samo ove reči:

– Bol i velika tuga….

Jedna od najvećih srpskih glumica srednje generacije, Snežana Bogdanović već godinama sa suprugom Uliksom fehmiuom živi u Americi gde je i drugovala sa Mirom Furlan i njenim suprugom Goranom Gajićem.

Pored potresnih reči, Bogdanovićeva je na svom Instagramu podelila reči sa zvaničnog naloga Furlanove na Tviteru koje je izgovarala kao Delen u TV seriji “Vavilon 5”:

– Gledam u zvezde. Noć je čista i zvezdani put se čini tako blizu… Ne plašim se…Samo da sklopim oči i osetim lepotu oko sebe. I uhvatim vazduh na nebu punom zvezda. Udahni, izdahni. To je sve …

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More