Nova prva dama SAD nenajavljeno obišla Kapitol, i evo čime je iznenadila pripadnike Nacionalne garde

Foto: Tanjug/ AP Photo/Evan Vuči
219

Nova prva dama SAD Džil Bajden nenajavljeno je obišla Kapitol i odnela korpe sa čokoladnim kolačima pripadnicima Nacionalne garde, zahvalivši im na taj način što su brinuli o njenoj i bezbednosti članova njene porodice tokom inauguracije.

Na ovaj način, kako je rekla, ona je želela da im zahvali u ime predsednika Džozefa Bajdena i cele porodice Bajden.

Foto:  (AP Photo/Jacquelyn Martin, Pool)

„Bela kuća je za vas ispekla čokoladne kolače”, rekla je okupljenoj grupi pripadnika Garde Džil Bajden, šaleći se da ipak nije mogla da kaže da ih je sama napravila, prenosi Rojters.

Ona je ispričala i da je njen preminuli sin Bo bio član Nacionalne garde armije Delavera i da je proveo godinu dana u Iraku tokom 2008-2009. godine.

Bo Bajden preminuo je od raka mozga 2015. godine u četrdesetšestoj godini.

„Tako da sam ja majka Nacionalne garde”, rekla je prva dama SAD i dodala da će Nacionalna garda zauvek imati specijalno mesto u srcima svih članova porodice Bajden.

Nenajavljena poseta trupama u Kapitolu usledila je nakon njenog prvog izlaska kao prve dame SAD kada je posetila klikinu koja se brine o pacijentima obolelima od HIV-a.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More