Turistička ponuda “Tura za Srbiju, plus ekskluzivan obilazak Lidla”, nije potreban ni PCR test, nasmejala mnoge na društvenim mrežama

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC
63

Ako ste mislili da u ovo vreme kada su putovanja ograničena, ne može biti viralne reklame za neki izlet, prevarili ste se. To su dokazale naše komšije koje svojim putnicima nude putovanje u Srbiju i jedan poseban “gušt”.

Turizam i ugostiteljstvo jesu najviše stradali tokom pandemije koronavirusa, ali tursiti iz Severne Makedonije su ovih dana dobili posebnu priliku da obiđu Vranje. Poseta Lidlu je posebno istaknuta kao vrhunac aranžmana.

Na Tviteru je naime, postala viralna upravo ta ponuda turističke agencije iz Kumanova, koja nudi jednodnevni izlet do Vranja, sa posetom Lidlu.

U oglasu se navodi i da za putovanje ne treba PCR test, kao i da se u Lidl svraća posle 14 časova, pre povratka u Severnu Makedoniju u 17 časova.


Iako je u prvi mah ponuda izgledala kao šala, očigledno je prava reklama.

U doba pandemije turističke agencije svuda se dovijaju kako da opstanu, pa je i Lidl dovoljno atraktivan nekima koji samo žele da odu na bilo kakav izlet, poale meseci izolacije.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More