Priče o mogućem razvodu MELANIJE i DONALDA Trampa: Ona se odjavila, nije više na tom mestu

(AP Photo/Manuel Balce Ceneta)
85

Pošto se završio mandat predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, ubrzo su se pojavili navodi o mogućem razvodu njega i supruge Melanije.

– Melanija se odjavila. Ona više nije mentalno i emotivno na mestu u kom bi želela da bude uključena – kazao je za CNN neimenovani izvor iz Bele kuće, prenosi “Telegraf”.

– Mislim da je bila uzdržana. Prva dama i da je sve ovo radila zbog svog muža. Mislim da ćete primetiti da će se sada još više držati po strani i biće manje “vidljiva – kaže Robert Kuri Hej, publicista i poznanik 50-godišnje Melanije Tramp.

(AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

– Iskreno, mislim da bi Amerika trebalo da je ostavi na miru – dodao je on, ističe “News.com.au”.

Podsećanja radi, Trampova bivša saradnica Omarosa Manigolt-Njuman napisala je 2018. godine knjigu u kojoj tvrdi da je Melanija navodno priželjkivala razvod.

– Prema mom mišljenju, Melanija je brojala svaki minut dok ne bude više predsednik, kako bi mogla da se razvede od njega. Ukoliko bi Melanija pokušala da ga osramoti i napusti ga dok je predsednik, on bi našao način da je kazni – kazala je tada Manigol-Njuman, a prenosi Mirror.

President Donald Trump and first lady Melania Trump arrive on Marine One before boarding Air Force One at Andrews Air Force Base, Md., Wednesday, Jan. 20, 2021.(AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

Rođaka Donalda Trampa, Meri Tramp, koja je privukla pažnju javnosti posle objavljivanja knjige o bivšem predsedniku “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”, prokomentarisala je brak Donalda i Melanije u poslednjem intervjuu.

Ona je u razgovoru sa “The Telegraph” kazala da je postoji verovatnoća da se Melanija možda neće razvesti, ali je 55-godišnji psiholog naveo da Donald Tramp “ne razume pažnju i bliskost”, prenosi “Independent”.

Spavaju u odvojenim sobama?

Pošto se okončao mandat Trampa, porodica se preselila u Floridu. Prema tvrdnjama CNN-a koji se poziva na anonimne izvore, Melanija je spavala u velikom apartmanu koji je uglavnom bio rezervisan za predsednike i njihove supruge.

– Donald Tramp je spavao u svojoj spavaćoj sobi, koja je za vreme prethodnih administracija bila radna soba – dodao je izvor.

Stefani Vinston Volkof, bivša prijateljica i savetnica Melanije Tramp, tvrdi da par spava u odvojenim sobama i da imaju “transakcioni” brak.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More