Oglasila se majka Milene Radulović: Nismo očekivali ovakvu podršku! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen N1
69

Majka glumice Milene Radulović, koja je optužila za silovanje poznatog učitelja gulme Miroslava Miku Aleksića, čiju je školu pohađala, objavila je poruku na Instagramu, kojom se zahvalila svima onima koji su podržali borbu njene ćerke.

“Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire”, napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu, piše “Nova.rs”.

Ona je uz poruku objavila više fotografija, a prvu među njima prate reči: “Moja Milena”.

Podsetimo, Milena Radulović je u ispovesti za “Blic” navela da ju je Miroslav Aleksić, silovao kada je imala 17 godina, kao i da se seksualno nasilje ponavljalo.

“Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece”, rekla je Milena.

U ispovesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić seksualno uznemiravao kada je bila maloletna (prvo uznemiravaje doživela je sa 17 godina). Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

Miroslav Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru, a sudski proces je u toku.

Pomoć žrtvama

SOS telefon Autonomnog ženskog centra je 0800 100 007 i dostupan je radnim danima od 10h do 20h.

Pozivi su besplatni.

Nacionalna SOS linija za žene žrtve nasilja je 0800-222-003.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More