Ćerka Selme Hajek neverovatno LIČI na nju: Godinama ju je skrivala, ali fotke lepe Valentine ipak su isplivale! (FOTO)

Foto: PrintScreen/salmahayek
131

Holivudska glumica Salma Hajek rado deli sa publikom brojne detalje iz privatnog života i vrlo je aktivna na Instagramu, ali nešto ipak drži u strogoj tajnosti.

Naime, Salma je rešila da svoju ćerku Valentinu što više poštedi života pod svetlima reflektora, te ne objavljuje njene slike na Instagramu, a njen lik vidimo tek na ponekoj paparaco fotografiji, piše “Blic žena”.

Ipak i to je dovoljno da se jasno vidi da je Valentina savršen miks svojih roditelja, te da je nasledila majčinu egzotičnu lepotu.

Podsetimo, glumica je ćerku dobila sa francuskim milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom, sa kojim je u braku od 2009. godine.

I dok je Valetina Salmino jedino dete, Pino iz prethodnih veza ima troje dece. Sa prvom suprugom ima 22-godišnjeg sina Fransou i 19-godišnju ćerku Matilda, dok iz afere sa manekenkom Lindom Evanđelistom ima 14-godišnjeg sina Augustina Džejmsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Lepa Meksikanka možda krije lice svoje ćerke na društvenim mrežama, no uprkos tome sa njom često provodi vreme, posećuje filmske premijere i različite događaje. Takođe, kako je Valentina velika zaljubljenica u modu, često zajedno idu i na revije poznatih dizajnera.

Salma često ističe u medijima da je njen suprug nežan i brižan otac, te da Valentina karakterno podseća na njega.

Inače, Hajekova je jednom prilikom priznala da je želela veliku porodicu, ali da joj ne smeta što je život za nju imao druge planove.

“Oduvek sam želela da imam puno dece, a nisam mogla. Moje telo je, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje dece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti”, rekla je svojevremeno.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More