Blagi pad novozaraženih! Pozitivna još 1.839 pacijenta, 164 na respiratoru!

foto: Youtube Printscreen
38

U poslednja 24 sata u Srbiji na korona virus testirano je 11.443 osoba, od kojih je pozitivno 1.839, dok je, nažalost 20 osoba preminulo. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut”, na respiratorima je 164 pacijenata.

Podsetimo, juče smo imali 2.080 pozitivnih od 13.488 testirano, dok je 19 osoba preminulo. Prema jučerašnjim podacima, na respiratorima je bilo 168 pacijenata.

Novčana pomoć za GRAĐANE SRBIJE: Isplata u dve “rate”, a ovo su ostali detalji!

 

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu – 7.999, najviše ljudi na respiratorima – 353, najviše testiranih – 22.837 i najviše preminuih – 69.

Srbija je inače u samom evrospkom i svetskom vrhu po stopi vakcinacije protiv korona virusa, a kako je danas izjavila minitarka Darija Kisić Tepavčević i članica Kriznog štaba, svi koji su se vakcinisali biće uredno revakcinisani tri nedelje nakon što su primili prvu dozu.

Direktor Doma zdravlja “Novi Sad” doktor Veselin Bojat kaže da je zabeležen pad broja kovid pacijenata, ali da to nije pad koji dozvoljava opuštanje i neodgovorno ponašanje.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More