NEVEROVATNA ISTINA o braku Donalda i Melanije: Ono što imaju je ISKRENA LJUBAV! Imaju ritual – on je pozove, gde god bio, i pita je… (FOTO)

Foto: Tanjug/ Greg Lovett/The Palm Beać Post via AP
215

Spekulacije o braku Donalda i Melanije Tramp već godinama se ne stišavaju, a predsednički mandat ovog biznismena iste je samo podgrejao… Naime, većina je sklona verovanju da je njihova romansa farsa, da je Donald redovno vara, a da lepa Slovenka zapravo organski ne može da ga podnese…

No, Melanijina bivša savetnica i prijateljica Stefani Vinston Volkof nedavno je u jednom podkastu iznela niz novih detalja o bračnom paru Tramp koji bacaju sasvim novo svetlo na njihov odnos, prenosi “Blic Žena”.

(Greg Lovett/The Palm Beach Post via AP)

Navodno je upravo Melanija prva osoba koju bi Tramp pozvao posle bilo kakvog skupa, a u telefonskom razgovoru ona bi ga obasipala komplimentima i govorila mu kako je bio “divan i sjajan”. Ovo bio ritual koji je za cilj imao da Donaldu jača ego, tvrdi Vinston Volkof.

“Njihov način iskazivanja naklonosti podrazumevao je da mu ona govori koliko je divan i važan”, rekla je ona u podkastu “Hollywood Life”.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Luis M. Alvarez

“Uvek bi nju prvu pozvao, bez obzira gde se nalazio. Prvo bi je upitao: “Hej, dušo, kakav sam bio?”, kao da traži njeno odobravanje. Ona bi mu iskreno rekla kako stvari stoje, ali se istovremeno uvek pobrinula da mu podigne moral”, dodala je.

Podsetimo, Stefani je nakon što je napustila Belu kući napisala knjigu “Melanija i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom” u kojoj je iznela neke intimne detalje supružnika Tramp, prenosi “Daily Mail”.

(AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

Ona ističe da iako Melanija nikada direktno ne govori o braku sa Donaldom, da su glasine o razvodu pogrešne, te da između njih i dalje postoji iskrena ljubav. Objasnila je i da snimci na kojima se Slovenka trudi da se udalji od Trampa nisu realan prikaz njihovog braka, već način da odvuku pažnju od onoga što se stvarno događa.

“Nisam to shvatila, ali kad vidite njihov kontakt očima i zavođenje u tom pogledu, to vam govori više od bilo čega”, dodala je ova novinarka i spisateljica.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Manuel Balce Ceneta

“Godinama je Melanija kontrolisala svoj imidž, stvarala bajkovitu sliku o sebi i ostala enigma. Osećala sam da je moja dužnost da prestanem da je štitim i iznesem istinu o najtajanstvenijoj prvoj dami koju je svet ikad video”, zaključila je Stefani.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More