Slučaj ubijene SRPKINJE u NEMAČKOJ pod velom TAJNE: 10.000 evra za bilo kakvu informaciju o surovoj LIKVIDACIJI Mire Kostov

Foto: Društvene mreže
152

Nemačka policija ponudila je 10.000 evra za informaciju koja bi pomogla u istrazi ubistva Mire Kostov, Srpkinje čije je telo sa jezivim povredama pronađeno u njenoj kući u Minhenu. Telo nesrećne žene sa vidljivim krvavim ranama pronašao je jedan od njenih stanara 27. decembra prošle godine, prenosi “Glas javnosti”.

Odmah je pozvao policiju i hitnu pomoć koji su nažalost samo samo mogli da konstatuju smrt nesrećne žene.

Policiji je od prvog dana teško da sklopi mozaik šta se dogodilo kobnog dana. Forenzičari i obducenti su utvrdili da se zločin dogodio između 25. i 27. decembra, a da je presudan bio udarac u glavu. Na prozoru su pronađeni tragovi koji bi mogli da ukažu na provalu, ali u kući nije zatečena premetačina.

Specijalni tim “Mira”

Kako nijedan od pronađenih tragova nije pomogao u rasvetljavanju zločina, oformljen je specijalni tim nemačke policije “Mira” sastavljen od 30 službenika iz različitih sektora bezbednosti.

Do sada su obradili više od 15 informacija koje su dobili, ali uzalud. O Mirinoj smrti još ništa nije poznato.

Kancelarija bavarske državne policije sada je ponudila novčanu nagradu u iznosu od 10.000 evra za informaciju koja će dovesti do hapšenja i rasvetliti slučaj.

Izdavala sobe Balkancima

O Mirinom životu nemački mediji izveštavaju skromno, kažu da iako je rođena u Rakiti u Srbiji, veliki deo života je provela u Nemačkoj, u Minhenu. Imala je svoju kuću i u njoj je živela sama, ali je sobe povremeno izdavala ljudima iz zemalja bivše Jugoslavije kada bi došli u posetu Nemačkoj. U trenutku zločina, međutim, sobe nisu bile izdate, pišu nemački mediji.

Izvor Glas javnosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More