Sofija Loren: Ja sam sasvim obična žena! (FOTO)

Foto: PrintScreen/Youtube
27

Jedna od poslednjih velikih diva zlatnog doba filma Sofija Loren, glumi i u svojoj 86. godini, i pored toga ne misli za sebe da je velika zvezda, već da je normalna osoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isabel Costa (@isabelfutre)

U intervjuu za britanski “Independent” italijanska glumica, koja je postala slavna još pre nego što je čovek kročio na Mesec, kako su i sami iz ovih novina istakli, otkrila je koliko je normalna i obična osoba, koju je čak zbunilo novinarsko pitanje na tu temu, prenosi “Nova.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isabel Costa (@isabelfutre)

“Zašto mislite da neko, ako je slavan, nije obična, normalna osoba? Kažu da sam zvezda. Ne znam, nikad se u životu nisam osećala tako, već normalno”, odgovara skromno ova filmska diva koja se glumi vratila nakon nekoliko godina pauze, i to u filmu “The Life Ahead” koji je režirao njen sin Edoardo Ponti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by International stylist (@donnabellab)

Prelepa Sofija i u poznim godinama glumi ulogu bivše seksualne radnice, madam Rose. Otkrila je i kako se teško izražava na nekom dugom jeziku ako to nije njen materinji italijanski, kao i to po kojem kriterijumu bira svoje uloge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salou (@official.salou)

“Uvek sam nastojala da igram žene jakog karaktera”, rekla je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Parupa1130 (@maolimingzhichen)

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More