Glumica filmova za odrasle iznela ŠOKANTNE DETALJE o TRAMPU: Evo šta je uradio MELANIJI nakon porođaja!

Foto: Tanjug/ AP Photo/Luis M. Alvarez
180

Stormi Danijels, zvezda filmova za odrasle, navodno je imala polne odnose sa Donaldom Trampom dok je bio u braku sa Melanijom. Majkl Koen, advokat i Trampov saradnik, je sredio da se Stormi i Donlad nađu, i kako je rekla – to je bilo njenih najgorih 90 sekundi u životu.

U podkastu “Mea Culpa” Danijels tvrdi da je na prvom upoznavanju odmah videla Donalda Trampa nagog koji je ležao na ivici kreveta. Otkrila je da je sastanak bio ugovoren na dobrotvornoj golf utakmici, prenosi “Blic Žena”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@elegant_melania)

“Skinuo je donji veš i legao na ivicu kreveta. Ustao i rekao mi – ovo je tvoja šansa. Rekla sam – Šta? On je nastavio – Moraš da mi pokažeš koliko jako ovo želiš”, rekla je Danijels.

Stormi je objasnila da je sve bilo sporazumno i da nije bilo nikakvog napastvovanja ili zlostavljanja.

Bivši američki predsednik upoznao je Danijels na golf takmičenju nekoliko godina nakon što se po treći put oženio sa Melanijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAGA (@bandpoppernyc2)

Zvezda za odrasle tvrdi da su se i ranije sretali i da je svaki odnos bio generički.

Čovek koji ih je spojio je Majkl Koen koji bio je u zatvoru zbog pronevere 130.000 dolara za vreme predsedničke kampanje 2016. godine. Danijels je rekla da joj se Koen izvinio zbog nepotrebne neprijatnosti sa Trampom.

Kako je ispričala u podkastu polni odnosi između nje i Trampa su se događali nekoliko meseci nakon što je Melanija rodila sina Barona, koji sad ima 14 godina.

Kada su se prvi put pojavile priče o Trampovim prevaravama početkom 2018. godine, američki tabloidi su pisali da se Melanija privremeno preselila u hotel kako bi se udaljila od Donalda.

Bivši američki predsednik demantovao je ovu priču, ali i aferu sa plejbojevom zečicom Karen Mek Dugal.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More