Siniša Mihajlović gost Papa Franje: Rekao mi je da će me odmah proglasiti za sveca jer sam doveo i taštu (FOTO)

foto: Printscreen Youtube
107

Siniša Mihajlović, srpski trener, otkrio je da je bio gost vrhovnog poglavara rimokatoličke crkve, pape Franje. Kako je naveo, proteklog ponedeljka je proveo tri sata u razgovoru sa papom, iako je uobičajeno da posete traju 15 minuta.

„Divno iskustvo, papa je divan. Bio je to razgovor sa ljudima koji su prevazišli brojne probleme, ljudima koji vam daju snagu i iz loših iskustava pronalaze nešto dobro“, naveo je Mihajlović.

On je za Gazeta delo Sport preneo i detalje razgovora.

„Rekao mi je da će me odmah proglasiti za sveca. Zašto? Zato što sam doveo i taštu. Papa je veoma mudar čovek, a i obožava fudbal“, istakao je Mihajlović.

Trener Bolonje je istakao i da se nada da će uskoro na utakmicama njegovog tima biti i publike.

„Zamišljam prvi meč sa navijačima… Možda ćemo bi biti prvi klub u Italiji koji će to omogućiti. Nije nemoguće uz testiranje i vakcinisanje“, rekao je Mihajlović.

Bolonja je se posle 21 odigranog kola Serije A nalazi na 13. mestu tabele italijanskog šampionata.

Podsetimo, legendarni srpski fudbaler je u prethodnom periodu prošao kroz životnu dramu pošto mu je bila dijagnostifikovana leukemija.

Veliki borac je uspeo da pobedi opaku bolest i da se vrati poslu, ali je govorio i da je prolazio kroz veoma teške momente.

„Ne bih mogao da tražim više. Ostao sam živ. Na ličnom nivou zaista nisam mogao da tražim više“, rekao je italijanskim medijima Mihajlović.

 

Izvor Sputnjik
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More