Sud u Nemačkoj kaznio pevača sa 3.000 evra jer doveo sina na binu tokom koncerta

Foto: Pixabay
216

Bavarski sud je osudio lokalnog pevača Anđela Kelija zbog kršenja zakona o radu, a zbog toga što je njegov četvorogodišnji sin (4) bio deo performansa tokom koncerta.

Keli (39) je kažnjen sa 3.000 evra zbog performansa iz 2019. godine u kojem je učestvovao njegov sin Vilijam, koji je pevao poznatu pesmu “What a Wonderful World”.

“Tokom ovog performansa, dete je stajao 30 minuta na bini gde se igralo i pevalo. Ovo je kršenje zakona o zaštiti rada mladih”, saopštio je sud, a preneo AP pisanje DPA agencije.

Keli, koji je popularan u Nemačkoj, je putem Fejsbuka poručio da će se žaliti na presudu.

“Kao otac, najvažnija mi je dobrobit moje dece. Vilijam nije bio u obavezi da se pojavi na bini, a ako je to uradio znači da je tako želeo”, izjavio je Keli.

Deca između tri i šest godina mogu da budu deo muzičkih performansa do dva sata dnevno, ali samo ukoliko vlasti odobre izuetke i ako se koncerti održavaju u periodu od 8.00 do 17.00 časova, a Vilijam je bio na sceni do 20.20 časova, saopštile su lokalne vlasti.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More