Smučilo joj se SVE?! Melanija se sa Trampom viđa samo u ovoj prilici, a ovako provodi vreme na FLORIDI!

Foto: Tanjug/ AP Photo/Luis M. Alvarez
152

Melanija Tamp, kako pišu zapadni mediji, je ogorčena i hadna u odnosu prema bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu posle izlaska iz Bele kuće.

Melanija nije srećna načinom na koju su napustii Vašington i protestom Donaldovih pristalica u Kapitolu koji je doveo do hoasa i smrti pet ljudi, piše “Metro”.

I dok se godinama piše o problemima u braku, čemu svedoče i video-snimci na kojima Melanija često odbija da stoji ili se drži za ruku sa Donaldom, poslednji izveštaji i priče o Donaldovoj prevari su so na ranu bivšom prvoj dami.

“Nije ništa uradila posle nasilnih protesta. Nije se oglasila. Znala je da neće dobiti ništa ako nešto kaže na tu temu”, rekla je njena bivša saradnica koja želela da ostane anonimna.

“CNN” piše da je Melanija nakon odlaska iz Bele kuće provela dane u Floridi u spa centru daleko od Trampa. Vreme provodi sa roditeljima, a samo se za večeru viđa sa suprugom.

Prema pisanju medija Melanijina rutina trenutno se ne razlikuje od one kada je bila prva dama. Kažu i da je odbila nekoliko intervjua u kojima bi razgovarala o Džil Bajden, novoj prvoj dami, i odlasku iz Bele kuće.

Izvori, kako piše “Metro”, tvrde da sat otkucava i da je pitanje trenutka kada će se razvesti. Sa druge strane pojedini prijatelji tvrde da su Trampovi srećni u braku i da je sve u redu nakon odlaska iz Bele kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesus.is.king (@trump4_life_)

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More