Svi pričaju o novom potezu Melanije Tramp: “Ovo je definitivno znak da se RAZVODI OD DONALDA” (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/Instagram melaniatrump.style
332

Dok se u Senatu održavala završna reč u postupku opoziva Donalda Trampa, on je prisustvovao Super Bowl zabavi koju je priredio u svom Trump International golf klubu na Floridi. Jedan detalj zapao je svima za oko.

Taj detalj je, kako piše Daily Star, da zabavi nije prisustvovala Melanija Tramp. Već dugo kolaju glasine da je Melanija spremno čekala trenutak kada će Donald Tramp sići sa vlasti jer će tada moći da podnese i zahtev za razvod, a mediji sada bruje da činjenica da nije prisustvovala zabavi definitivno ukazuje da se to sprema, prenosi “Blic Žena”.

Zabava je priređena u nedelju, a iako joj je Melanija prisustvovala svake prethodne godine u proteklih 16 godina, koliko su u braku, ove godine nije se pojavila u pratnji Donalda.

I “The Critic Magazine” pozabavio se ovom temom i donosi priču da su “svi gosti primetili odsustvo Melanije, što je podstaklo nove glasine o razvodu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump)

Melanija se strogo drži podalje od javnosti od trenutka kada su napustili Belu Kuću. Ove nedelje je uklonila apsolutno sav sadržaj sa svog Instagrama osim svoje oproštajne poruke, a danas je i okačila video sa druge Instagram stranice u kome je poželela srećan Dan zaljubljenih svojim pratiocima.

Paskal Lejn, terapeut za bračne odnose kaže za Dejli Star: “Verujem da je Melanija mudra žena. Ne samo da je uspela da opstane u braku sa Donaldom 15 godina, već se čini da dosta toga radi po svom naumu. Treba biti dosta hrabar i svojeglav da pred celim svetom odbiješ držanje za ruku svog supruga, predsednika Amerike. Da li je njeno odsustvo znak da nešto ne štima u braku? Sigurna sam da je tako, ali to ne mora da znači da će uslediti razvod. Ljudi ostaju u nesrećnim brakovima iz brojnih razloga. Melanija bi razvodom od Donalda ostala bez dobrog dela raskoši na koju je navikla”, kaže Lejnova.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More