Usred IZOLACIJE zgrnula bogatstvo zahvaljujući KOZAMA: Ne nije prodavala sir ili mleko, a evo kako su ove životinje postale ZVEZDE INTERNETA! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
59

Dot MekKarti, vlasnica farme u Velikoj Britaniji uspela je da, za manje od godinu dana, zaradi pedeset hiljada funti zahvaljujući neobičnom biznisu. Naime, ona je svoje koze iznajmljivala za sastanke putem video aplikacije Zum i tako uspela da se obogati u godini pandemije.

Dok nije nastupio korona virus, a sa njim i izolacija, Dot je za život zarađivala iznajmljujući svoje životinje i objekte na farmi za razne događaje. Najveće zvezde njene farme, koze – Meri, Megi i Hilda uveseljavale su posetioce, pa je njihova vlasnica došla na ideju da, kada je počela pandemija, svoj biznis preseli onlajn, prenosi “Blic”.

Nije se nadala da će njena, kako kaže, “šala” naići na toliki odziv, pa je iznenadilo kada je videla da su njene društvene mreže i i-mejl pretrpani porukama zaintersovanih ljudi, koji su želeli da svoje virtuelne sastanke učine zanimljivijima.

– Ljudi su umirali od smeha kada bi se na sastanak sa nadređenima “ušunjala” i jedna koza. Šef bi ih tada pitao da li samo on vidi “neobičnog kolegu”, što bi izazvalo urnebesne reakcije. Učestvovale su u druženjima sa malom decom do “žurki” sa viskijem, petkom uveče – izjavila je vlasnica farme za “5njuz”.

Do sada Dot je svoje koze iznajmljivala širom sveta, pa su tako bile deo onlajn druženja u Australiji, na Novom Zelandu, u Francuskoj i Kanadi, čime je uspela da zaradi veliku svotu novca i zaposli još ljudi.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More