Bosanska preduzetnica i filantrop prodala vilu u Malibuu saosnivaču Whats up-a!

foto: Pixabay
152

Bosanskohercegovačka preduzetnica i filantrop Sanela Dženkins prodala je svoju vilu u Malibuu, u Kaliforniji, za 87 miliona dolara, objavio je “Vol strit žurnal”.

Kupac nekretnine je Jan Kum, saosnivač Votsapa (WhatsApp), prenosi Avaz.

Sanela Dženkins je osnivačica kompanije za zdrava pića ‘Neuro Drinks’, a bila je udata za britanskog bankara Rodžera Dženkinsa (Roger Jenkins). Njen dom se pojavio na tržištu u maju prošle godine za 125 miliona dolara, navodi se u tekstu.

Plac se nalazi u mestu Paradajz Kouv, a njegovi prethodni vlasnici bili su Beri Diler i pokojni kantri pevač Keni Rodžers.

Smešteno na vrhu litice, imanje ima vlastitu žičaru koja vodi do okeana. Rodžers je platio kaznu od dva miliona dolara zbog njenog postavljanja.

Smešteno na gotovo tri hektara, imanje uključuje jednospratnu vilu s pet spavaćih soba s podovima od riblje kosti i prozorima od poda do plafona koji se otvaraju prema vrtovima, dodaje se.

Takođe ima plesni studio i studio za snimanje. Kompleks uključuje i pansion s tri spavaće sobe, bazen, vodopad, ribnjak, sportsko igralište i osmatračnicu.

Žičara vodi do obale okeana gde se takođe nalazi kućica s barom, ugrađenim roštiljem i kaminom.

 

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More